keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Pueblassa myrskyää

Pueblassa on nyt ollut ukkosmyrskyjä kolmatta päivää putkeen. Onneksi myrsky alkaa vasta illalla, päivisin on edelleen Kuumaa ja Aurinkoista! Myrskyt ovat ihania...talo nitisee liitoksista ja ikkunasta voin seurata salamointia. Toivottavasti talo pysyy ehjänä vielä ainakin pari kuukautta...

Cancunin spring breakki meni hyvin (syöden ja juoden). Ikinä elämässäni en ole nähnyt niin turkoosia vettä, kuin Jukatanin niemimaan Maya Rivieralla. Päästiin myös ihailemaan vedenalaista maailmaa Cozumelilla, upea näkyvyys ja paljon kirkkaita kaloja. Kiva reissu, mutta koska Jukatanin parhaimmisto Tulum, Chitzen Itza, Isla Mujeres ja Isla Holbox jäivät näkemättä, olen pakotettu vierailemaan upeissa maisemissa vielä uudelleen. Ehkäpä nuo edellämainitut saaret tarjoavat enemmän luonnonrauhaa, kuin hälyinen Cancun.

Tänään olin ekaa kertaa töissä lomien jälkeen. Aikamoinen kokemus...niin kuin arvelinkin, kukaan ei ollut pistänyt tikkua ristiin tapahtuman eteen, ja kun saavuin paikalle sain ison listan asioita joita pitäisi nyt kiireellä tehdä. Kaikki materiaali on ollut projektin käytettävissä koko ajan, kukaan ei vaan ole viitsinyt niitä hyödyntää. Olenkin sitten tänään työpäivän päätteeksi tehnyt töitä kotikoneella. Toivottavasti huomenna jo olisi parempi päivä töissä. Rocio oli jotenkin todella nihkeenä ja lähinnä vain valitti kaikesta. Koitin parhaani mukaan selittää asioita nyt tuhanteen kertaan, mutta tuntui kuin olisin puhunut seinille. En edelleenkään haluaisi viedä tapahtumaa läpi puolilla tehoilla, mutta Rocio on päättänyt, että tapahtuma järjestetään. Kaunis ajatus, mutta hirvittää. Jos kukaan ei ole tähänkään päivään mennessä tehnyt mitään, miksipä he nytkään aloittaisivat?

Ikävä on hirmuinen ja olenkin alkanut laskemaan päiviä (kohta tunteja) kesäkuun 29:een. Heinäkuun matkasuunnitelmat ovat jo valmiina, Siijuven virkaintoiset tädit vain uhkaavat olla lomapäivien esteenä. Aiemmista tiedoista poiketen ohjelma loppuukin vasta 8.7 eikä loppuleirin jälkeen 26.6. Harmi vain kun ukko olisi tulossa tänne 29.6 ja lennot La Paziin olisi 1.7. Lomapäiviä ei enää heru, koska kaikki neljä lomaviikkoa on jo käytetty. Jonkinlaista joustoa Siijuven puolesta kuitenkin kaipaisin, koska olen työskennellyt ylimääräisiä lauantaita sekä monesti myös iltaisin projektieni eteen. Aikapaljon on itsekin saanut venyä ja paukkua mm. rahojen maksun suhteen. Eilen sain viimein maalis- ja huhtikuun "palkan", seuraavaa maksua saakin sitten taas odotella varmaan vuoden loppuun asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti