perjantai 29. huhtikuuta 2011

Kanada rocks!

Tuomas ja Katja matkalla ylös Jasper Tramwayn kyydissä



Olen taas ihanan lämpimässä Pueblassa, ja kaikkia konservatiivisiä ihmisiä uhmaten olen kulkenut ulkona hame päällä! Hiostavat legginssit ovat lentäneet lopullisesti nurkkaan...tai ainakin siihen saakka kunnes koti-Suomessa niitä taas tarvitsen. Ajatuksissani ja odotuksissani on kuitenkin kuuma intiaanikesä, joka ei legginssejä kaipaa. 

Loma Kanadassa oli juuri sitä mitä tilasinkin. Paljon unta, perheen seurassa oleskelua, Tuomakseen tutustumista ja ruisleipää. Bonuksena sain rahkaa, raejuustoa ja marjoja...voi sitä onnea ja iloa! Tuli myös shopattua aivan liikaa ja nyt täällä pohdinkin miten saada lisätuloja viimeisiksi kuukausiksi...Ei auta muu, kuin laittaa lompsa kiinni pariksi kuukaudeksi.

Kanadan luonto ja varsinkin Kalliovuoret olivat aivan upeita. Suunnitelmissa on jo uusi reissu, mutta seuraavalla kerralla aion varustautua asianmukaisesti ja retken luonteen huomioiden. Nyt yritin valloittaa vuorta lenkkareissa ja siitähän ei tullut sitten yhtään mitään. Sain kuitenkiin kipinän vuorikiipeilyyn ja Carina Räihä varokoot, perästä tullaan!


Tiina valoittamassa vuorta. Tässä vaiheessa kaikki hyvin ja lenkkarit kuivina.

Aivan mahtavat näköalat.

Aika ylhäällä käytiin, naama jäätyi ja lenkkarit kastuivat. Piti siis luovuttaa leikki kesken :(


Jasperissa kierreltiin läpi nähtävyyksiä ja bongattiin elukoita. Kaikkia sarvipäitä siellä tulin vastaan ihan kiitettävästi, karhua ei edes toiveistani huolimatta tullut trekkipolulla vastaan. Täytyy varmaan reklamoida Edmontonin kuvernöörille tai vähintäänki turistiviranomaisille. Jasperista suunnattiin seuraavana päivänä Banffiin, ja matkan varrella pysähdyimme muun muassa eräällä jäätiköllä. Olin hieman kade ihmisille jotka hiihtivät tai luistelivat jään pinnalla! Banffissa kävimme nähtävyyksien lisäksi lillumassa muutaman tunnin kuumilla lähteillä.

Tässä nyt vain muutama otos matkalta, yhteensä kuvia tulikin räpsittyä parisensataa. Yritän laittaa Flickr:iin kuvia lisää jossain vaiheessa ja linkin palveluun. Blogiin ei valitettavasti voi laittaa kaikkia kuvia.

Pueblassa olen jatkanut lomailua ja ottanut hyvin rennosti. Lampsin myös salille, koska peffani alkoi taas muistuttamaan laatikkoa. Täytyy myös alkaa skarppaamaan espanjan kanssa, koska kahden viikon reissun jälkeen tuntuu, että espanjankielentaitoni ovat huvenneet kuin tuhka tuuleen. Ennen lomaa keskustelin sujuvasti ja suht nopeastikin aiheesta kuin aiheesta, ja nyt kieli kangertelee pahemman kerran! Regina taas on oppinut kahdessa viikossa vaikka ja mitä ja tyttö juttelee oikein sujuvasti kiukuttelun lisäksi! Taiteilijankin vikaa hänestä löytyy. Tänään hän muun muassa piirsi peittooni uudet kuviot mustekynällä.

MVF hyväntekeväisyysproggis ei ole edennyt yhtään. (Yllättävää sinänsä) Luisilta kuulin, että he ovat säätämässä nyt ihan jotain omiaan tapahtuman kanssa. Olen kuitenkin lomalla ja edelleen hyvässä lomamoodissa, joten en jaksa stressata asiasta nyt yhtään. Katsotaan sitten Cancunin spring breakin jälkeen mitä tapahtuu jos tapahtuu! Huomenna pääsen muuten osallistumaan naapurintytön 15-vuotisjuhliin. Kyseiset bileet ovat hyvin tärkeitä meksikolaisille ja juhliin panostetaan paljon. Laitanpa siis päälle uuden sikaihanan ja sikakalliin mekon jonka ostin Canadasta!

Hauskaa vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti