keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Tehotiina työntouhussa

Saludos a todos! Kuumeilusta selvisin viikonlopun lepäämisellä, vatsa oireili vielä sunnuntaina mutta nyt ruoka taas maittaa. Olen herättänyt mamassa ja Vasos Fragileksella ihmetystä, koska en syö enää lihaa. Ja täällä kana ei siis ole lihaa, eli sitä mulle tuputetaan koko ajan! Kolmessa kuukaudessa olen kuitenkin ehtinyt kasvattaa paksun turkin (saksalainen sanonta), Meksikossa kasvissyöjä ei ole mikään ihan tavanomainen näky joten jaksan hyvin kärsivällisesti selittää mistä on kyse. Viikonloppuna kävimme kahdesti elokuvissa, Kuninkaan puhe oli aivan loistava mutta pidin vielä enemmän meksikolaisesta leffasta La otra Familia. Tuskinpa koskaan tulee eurooppaan, mutta suosittelen katsomaan, jos jostain käsiin saat. Kävimme myös luistelemassa Palacio del Hielossa...surrealistista puuhaa keskellä 30 asteen hellettä! Pueblassa on jo kesähelle, iltaisinkin tarkenee jo ilman takkia. Sää on muuttunut huimasti lyhyessä ajassa, kun saavuin tänne jäädyin öisin kolmen peiton alla villasukissa. No eipähän tullut koti-ikävää!

Nyt taas on iskenyt pahemmanlaatuinen koti-ikävä ja en millään jaksa odottaa kolmea kuukautta, että näen rakkaan mieheni. Onneks pääsen kahden viikon päästä siskon hellään huomaan Kanadaan, syömään ruisleipää, kunnon juustoa ja kurkkua sekä puhumaan päivittäin suomea.

Banco de Alimentoksella on ollut hiljaista ja tylsää. Joka päivä pitäisi nähdä se vaiva, että kyselee mitä voisin tehdä. Itse kaipaisin jotain projektiluontoisempaa puuhastelua jossa on vastuuta. Perjantaina pääsemme sentään askartelemaan lasten kanssa...vähän jännittää, että mitä siitä tulee.

Ehdotin Mujeres Vasos Fragilekselle että järjestäisimme hyväntekeväisyystapahtuman toukokuussa. Ideasta tykättiin, mutta huomasin heti, että kaikki järjestelyt ovat nyt vastuullani. Onneksi ystäväni Luis ja Chris lupasivat auttaa. Kiire ja stressi varmasti tulee, koska työskentelen MVF:ssa vain kahdesti viikossa, olen Kanadassa lomalla kaksi viikkoa huhtikuussa sekä Cancunissa pitkän viikonlopun ennen tapahtumaa. Tapahtuman suunnitelma on jo valmiina, enää puuttuu käytännön toteutus.

Pikaiset kuulumiset taas tässä, kaikille energiaa takatalven keskelle! Olette ajatuksissani <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti