tiistai 7. kesäkuuta 2011

Mujeres Productivas tapahtuma

Nyt täytyy heti alkuun hehkuttaa, että miten hyvin kaikki sujui menneenä lauantaina. Ihmisiä ei tullut paljoa, arviolta noin 140, mutta tunnelma tapahtumassa oli aivan upea. Kaikki kiitos Siijuven Marcolle, joka kunniakkaasti hoiti kuuluttajan hommia ja piti tunnelmaa yllä. Lippu tapahtumaan maksoi 25 pesoa ja siihen hintaan kuului soija bocadilloja, kakkua, donitseja, gelatiiniherkkuja ja limua. Nämä kaikki tuotteet lahjoittivat mm. Banco de Alimentos ja Crispy Creme. Kaikki lipun ostaneet saivat myös oikeuden osallistua arvontaan, jossa palkintona iPod, MP4, lastentarvikkeita jne. Ipodin lahjoitti joku paikallinen yritys, lastentarvikkeet Baby Mink, Majoccalta tuli muun muassa vaatteita. Ainoastaan MP4 ostettiin arvontaa varten.

Hyvin onnistunutta tapahtumaa juhlittiinkin sitten aamun asti Siijuven porukan kanssa. Ilta oli alkuun hyvin perinteinen Meksikolais-Suomalainen ilta grillauksineen ja mariachi musiikkeineen. Jossain vaiheessa joku toi pöytään pari tequila pulloa ja siitä se sitten lähti. En ole ikinä elämässäni juonut niin paljon tequilaa, ja olo olikin sitten sen mukainen sunnuntaina. Jotenkin sitä vaan innostui meyr-juomapelin vietäväksi. Jorgen laskujen mukaan tequilaa meni yhteensä 3 litraa...

Tänään laskettiin Rocion kanssa tapahtuman tulot ja kulut, ja voitolle jäätiin noin 8000 pesolla. Sillä rahalla MVF saa uuden monitoimilaitteen ja uudet rummut lapsille. Olen aivan hirmu tyytyväinen tulokseen.

Kiitti & kuitti

ps. Kuvia tapahtumasta täällä

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti